ALLE kan blive medlem af MTB Esbjerg. Du skal bare have en MTB cykel, og have interesse i at lære og blive bedre til at køre MTB. Vi er både mænd og kvinder, og aldersmæssigt fra 20’erne til op i 60’erne.

Vores træninger er altid niveauinddelt i A/B/C hold og under ledelse af en kaptajn. Niveauinddelingen sikrer at vi har noget at tilbyde for alle: Både nybegynderen der lige har købt en MTB og den hurtige erfarne rytter der lige har kørt tværs over alperne på singletracks.

Kaptajnen sikrer at alle på holdene kommer med rundt og ingen bliver ladt tilbage. Du skal dog altid forvente at blive lidt presset, ellers er det ikke træning. I MTB Esbjerg prøver vi at blive lidt bedre hver gang - enten ved at komme i bedre og bedre form, eller ved at blive bedre og bedre teknisk set. En af fordelene ved MTB er jo at du kan opveje for lidt dårlig form ved at være bedre på teknikken - eller omvendt.

Hvis du er lidt i tvivl om MTB er for dig, så er du velkommen til at komme med på et par træningsaftener. Bare mød op og find kaptajnen på det niveau du ønsker at køre med på. Bemærk at alle træninger starter til tiden.Tilmelding
Du skal være medlem af MTB Esbjerg for at kunne deltage i vores træningsaftener, tekniktræning og andre klubarrangementer. Kontingentet er kr 300 / år.

Et medlemskab koster kr 300 / år og kan ikke refunderes ved udmeldelse.

Bliv Medlem


Klubtøj
Du kan købe bibs, trøjer og jakker i MTB Esbjerg’s klubfarver. Vi bestiller tøj 1-2 gange om året. Vi har dog et mindre lager så måske har vi noget liggende du kan køre i med det samme! Kontakt Mathias Burchardt Nielsen for information om størrelser, priser, indkøb, lager mm.