Om Klubben

MTB Esbjerg startede som en Facebook gruppe i 2013. Gruppens formål var at skabe forbindelser mellem indbyggere i Esbjerg og omegn med fælles interesse i MTB. I 2015 var der blevet så meget interesse blandt gruppens medlemmer for en ‘rigtig’ klub at MTB Esbjerg blev dannet på en stiftende generalforsamling i juni 2015.

Udover at skabe en forening for MTB interesserede i Esbjerg og omegn, vedligholder klubben også 2 MTB spor i lokalområdet: sporet i Mølleskoven og Bikepark Ådalen (under opbygning). Planlægningen og vedligholdelsen af de 2 spor foregår gennem Facebook-gruppen Esbjerg Trailbuilders. Sporbygning og –vedligehold er en vigtig del af det at køre MTB, så overvej lige at give en hand med i ny og næ, når der er arbejdsdag på et af sporene.

Vi har et klublokale i Sædding Fritidscenter – adressen er Fyrparken 1H, 6710 Esbjerg V. Som udgangspunkt starter og slutter alle klubtræninger fra denne adresse.

Du skal være medlem af MTB Esbjerg for at kunne deltage i vores klubtræninger og andre arrangementer. Kontingentet er kr 200 / år. Betaling skal pt. foregå via bankoverførsel til reg. nummer 5385 og kontonummer 0246380 med angivelse af navn, adresse, årgang, mobilnummer og mail. For at få mulighed for at tilføje alle oplysningerne brug venligst netbank på en PC.

Vores klubtøj kan kun købes af medlemmer. Se under Nyt Medlem.

Henter billeder...